Tuomo Luoma: Hyvinvoinnin mahdollistaa vain hyvin hoidettu talous

Kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017. Helsingin Kansallisseuran riveistä ehdolla on useita henkilöitä. Esitämme jokaiselle heistä lyhyet kysymykset. Vuorossa on Tuomo Luoma.

1. Kuka olet?

– Olen punavuorelainen 54-vuotias toimitusjohtaja ja liike-elämän pitkän linjan vaikuttaja. Politiikassa toimin kaupunkimme suurimman kokoomuksen paikallisyhdistyksen, Helsingin Kansallisseuran, puheenjohtajana. Tämän lisäksi minulla on runsaasti luottamustehtäviä yrityselämässä ja politiikassa.

2. Mitkä ovat teemasi?

– Poliittisiin päätöksiin pitää saada arkijärkeä ja tolkkua. Hyvinvoinnin mahdollistaa vain hyvin hoidettu talous. Meidän tulee peilata kaikissa päätöksissämme siihen edistävätkö ne yrittäjyyttä ja lisäävätkö ne hyvinvointia. Kaikki hyvinvointi, mitä näemme ympärillämme, perustuu työhön.

3. Mitä tekisit Helsingissä toisin?

– Houkuttelisin uusia yrityksiä ja sijoittajia Helsinkiin. Luodaan kaupungille strategia, jotta saamme lisää menestyviä veronmaksajia kaupunkiimme. Tehdään ympäristöstämme rento ja viihtyisä. Mukava paikka olla ja elää.

4. Mikä ajoi sinut politiikkaan?

– Olen idealisti. Haluan tehdä maailmasta paremman paikan ja vielä enemmän kuin politiikka intohimoni Suomen ja Helsingin parempi tulevaisuus – saada hyviä ja oikeita asioita aikaiseksi.

5. Mitä äänestäjä saa, kun hän valitsee Tuomo Luoman?

– Olen johdonmukainen, rehellinen ja rohkea. Minulla on myös tehtävään erinomainen substanssiosaaminen talouden ja johtamisen puolelta.

Tuoman Luoman verkkosivut:
http://www.tuomoluoma.fi/