Caesar von Walzel: Malmin lentokenttä säilytettävä ja toimintaa tulisi kehittää

Kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017. Helsingin Kansallisseuran riveistä ehdolla on useita henkilöitä. Esitämme jokaiselle heistä lyhyet kysymykset. Vuorossa on Caesar von Walzel.

1. Kuka olet?

– Ikäni on 73-vuotta. Muodollinen pätevyyteni on ansiolentäjä. Toimin muuan muassa aktiivisesti kansainvälisenä esteratsastustuomarina. Äidinkieleni on ruotsi, mutta suomenkielen lisäksi osaan sujuvasti englantia ja saksaa. Olen eläkkeellä, mutta toimin aktiivisesti tuomaroinnin ohella maanpuolustuksessa ja hyväntekeväisyydessä. Yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat. Olen aktiivikansalainen, enkä perinteinen poliitikko – vielä?

2. Kuinka näet Helsingin kansainvälisin silmin?

– Olen matkustanut työni ja harrastukseni puolesta paljon ympäri maailmaa. Olen asunut pitkiä aikoja Ruotsissa, Itävallassa, Saksassa ja Ranskassa. Mielestäni Helsinki on muuttunut viimeiset kymmenen vuotta voimakkaasti edukseen.

3. Mitä haluaisit muuttaa kaupungissamme?

– Haluaisin pitää yllä nykykehitystä ja tarjota siihen asiantuntemustani ja pitkää kokemustani. Huolehtisin siitä, että kaupunkimme talous välttyisi turhilta menoilta. Olen valmis kannattamaan hyviä ehdotuksia, vaikka ne tulisivat kilpailevalta puolueelta.

4. Olet entinen  ansiolentäjä. Miten näet Malmin lentokentän tulevaisuuden?

– Malmin lentokenttä on tuttu paikka. Olen pitänyt siellä lentokoulua ja suorittanut siellä yli 10 000 laskeutumista. Malmi tulisi säilyttää ja kehittää edelleen. Moni ei tiedäkään kuinka tärkeä vihreä keuhko kenttäalue on. Siellä tavataan runsaasti eläinkuntaa, jotka eivät ole moksiskaan väitetystä melusta.