Sosiaalinen media


@PipsaAro @CoelThomas @bamlaamo @katimartinson @KokoomusHki Tuo on kyllä täyttä puppua ja tiedät sen itsekin. Sitä en vaan ymmärrä, että mikä on motiivi kaivaa minut yhtäkkiä ilman syytä esiin ja ruveta viljelemään tällaisia perättömiä juttuja?

@PipsaAro @CoelThomas @bamlaamo @katimartinson @KokoomusHki Kerropas nyt minulle, mitä "niin paljon aktiivisuutta täällä" minulla on? Olisi itsekin mukavaa tietää?

@CoelThomas @bamlaamo @katimartinson @KokoomusHki Olen täysin passiivinen twitterissä, en twiittaile omalla, enkä millään muullakaan nimellä. Mitä nyt on tapahtunut?

Vanha kuva, mutta taas ajankohtainen, kun Ko(i)jamo osti tornin Kalasatamassa. Leikkimielinen kysely:

a) Vasemmistolainen hallitus tällä kaudellaan leikkaa asumistukia
b) Vasemmistolainen hallitus tällä kaudellaan korottaa asumistukia

Veikkaa ja voita. Palkintona lisää veroja! https://t.co/GAo426NRcX
tluoma photo

@FinnairSuomi En ole saanut mitään yhteyttä asiakaspalveluun?

@FinnairSuomi Pitäisi saada laukku Ivalon 12.50 koneeseen, kun se aamukoneesta jäi Helsinkiin, olisi erittäin tärkeää.

@FinnairSuomi tapaatteko lukea privaviestejä?

Suomi on hieno, mutta tavallaan hassu kieli.

Keskikesän viimeisinä päivinä tuli koostettua rimpsu alkukesän tunnelmia.
#suomi #kieli #lyriikka #ilmaisu https://t.co/juuqx57TYT
tluoma photo

@MMaenpaa1 @KylaHarakka @MariPSRantanen Voimme hyvin jättää keskustelun tähän, pv:n kyvykkyyksiä ei tosiaan ole tarpeen liian yksityiskohtaisesti avata. Jostain syystä en enää edes näe tuota tviittiä, johon vastasin.

@MMaenpaa1 @KylaHarakka @MariPSRantanen Aika paljon on saanut tapahtua, ennenkuin 250k hlöä on ”rintamalla”, vaikkei varsinaista rintamaa olekaan. Toivottavasti pv:n kriisiajan organisaatio kykenee toimimaan myös kenttähoidon osalta jo ennen sitä. Maailma on tosiaan muuttunut monessakin suhteessa.

@MMaenpaa1 @KylaHarakka @MariPSRantanen Kannattaa muistaa, että tilanne olisi tämä myös sotilaallisen kriisin aikana. Kenttäsairaanhoitoa olisi tuolla logiikalla mahdotonta toteuttaa silloinkaan.

@KylaHarakka @MariPSRantanen Onhan pv:lla kenttäsairaanhoidon järjestelmä. Luulisi, että tällaisessa kriisitilanteessa voisi vaikka perustaa kenttäsairaalan. Se olisi kaikin puolin hyvää harjoitusta myös mahdollisten tulevien kriisien varalle.

@MariPSRantanen @KylaHarakka Nämä haasteet eivät näytä hidastavan tahtia esim. Israelissa. Saksakin hankkii rokotteita saksalaisille ohi EUn hankintaprosessien. Meillä edes tervhuoltohlöstöä ei saatu lomien takia nopeasti rokotettua. Kyllä tässä tehostamisen varaa on aika lailla.

Ihmettelen #covid rokotusten hidasta tahtia. Tietojärjestelmät eivät ole valmiina, vaikka aikaa olisi ollut kesästä asti. Armeijassa rokotetaan alokkaat ja rauhanturvaajat parhaimmillaan lähes 1000 hlöä/tunti tahtia, mikä tässä on niin vaikeaa? #yleastudio

@kurvisentwiit @sirkka_anttila En käsitä, mitä @vihreat kuvittelevat jatkuvalla sooloilullaan saavuttavansa. Tuskin ainakaan lisäävät houkuttelevuuttaan seuraavissa hallitusneuvotteluissa. Nykyään taitaakin olla niin, että vihreät pettää aina.

@HarjuPetteri Kiitos kysymyksestä. Maapallon ilmasto muuttuu, parhaillaan lämpimämpään suuntaan. Näyttää vahvasti siltä, että ihmisen toiminta kiihdyttää tätä lämpiämistä. Sitä pitää hillitä realistisilla ja vaikuttavilla keinoilla. Samalla ei saa unohtaa muuta luonnon- ja ympäristön suojelua.

@stephenfry I have to say that as a Finn I find this particular conspiracy theory strangely appealing. What grievances could possibly affect you after you’ve gradually come to accept your own non-existence? Must enjoy a huge following among our Buddhist communities.

Kaikkien, myös ilmastoaktivistien itsensä, kannattaisi todella kuunnella alan parhaita asiantuntijoita Petteri Taalasts ja @ER_Korhola. Vai onko niin, että ilmastokilvoittelussa lopputulosta tärkeämpi onkin kieltäymysten tie, jonka kautta omaa hyveellisyyttä voi demonstroida?

”Kuunnelkaa tiedettä ja tutkijoita”, on loistava neuvo myös ilmastonmuutoksen torjunnassa. Kunpa #ilmasto aktivistit noudattaisivat sitä itsekin. Ahdistuksen ja paniikin lietsonta ei auta. #nytonpakko #rauhoittua https://t.co/OwRpr7vCtO

@IiiEsquire Lähi-idässä on yleisesti käytössä kaksi vankilajärjestelmää, toiseen laitetaan jihadistiterroristit ja toiseen ns. tavalliset rikolliset. Juuri sen takia, etteivät jihadistit pääse levittämään ideologiaansa.

Terrorijärjestön koulutukseen osallistumisen pitää aina olla rangaistavaa, erityisesti jos kyseessä on aseellinen koulutus. Myös raakoihin rikoksiin yllyttävät radikaali-islamistiset vihasaarnaajat pitää saada tuomittua.

Mikä tässä on niin vaikeaa?
https://t.co/MkzyKvKmHa

@PekkaLassi Nämä ovatkin olleet miellyttävän rauhallisia viikkoja. Soisin mielelläni tauon jatkuvan vähän pitempäänkin.

@sirkka_anttila Onko tämä @vihreat taholta tarkoituksellista kärjistämistä ja yritys siirtää huomio pois kehnosti hoidetusta #haavistogate, vai onko kyseessä kokemattoman joukon poliittinen taitamattomuus? Hallitus on tosiaan joukkue, miksi vihreät sooloilevat jatkuvasti?

@DmitrijTrubnik1 Vanhan sanonnan mukaan kateus on kantava voima.

Kaksi huomiota:
1. Vielä ei näköjään olla tultu edes siihen, että iloittaisi siitä, että on tultu siihen, että silloin kun ei ole lunta eikä pakkasta ei kukaan olisi että ”päästöt alas - lumet takas”.
2. Etkö tosiaan tiennyt, että minä juon maitoa? https://t.co/CAdV2Tc5Rr


@OttoMeri @kirsipiha Minä en tässä vaiheessa vastannut mitään. En tiedä olisinko voinutkaan, kun kaikki tarpeelliset faktat eivät vielä ole löytäneet pöydälleni.

Näkökulma: Kun turvapaikkahuijaus paljastui, sisäministeri Ohisalo pani sordiinon päälle | Iltalehti https://t.co/qmemxcMCfx

Miten ihmeessä vaikkapa sosialisti voi väittää olevansa liberaali tai anarkisti voi kutsua itseään humanistiksi. Minua itseäni sullotaan milloin mihinkin nelikentän positioon, mutta ehkä en mahdu lokeroihin ollenkaan? 4/4

Uskon siis siihen, että maailmaa voidaan rakentaa evoluution, eikä revoluution kautta. En ole sosialisti enkä autoritäärisen mallin kannattaja, koska uskon ihmisiin ja heidän kykyihinsä. Samaan aikaan ihmettelen käsitteiden sekamelskaa. 3/x

markkinataloutta ja laajaa elinkeinojen vapautta. Olen myös sitä mieltä, että ihmisten varat kuuluvat heille itselleen ja vain välttämättömältä osin verottajalle. Toisaalta olen myös konservatiivi sikäli, etten ole radikaali. 2/x

Minun on vaikea ymmärtää näitä nykypolitiikan laatikkoleikkejä. Olen mielestäni liberaali, koska kannatan yksilöiden vapauksia ja erityisyyttä sekä toisaalta sitä, että niiden rajoittamiselle pitää olla hyvät perusteet. Olen myös liberaali siinä mielessä, että kannatan 1/x

@stadinbrankkari @bamlaamo Jo eilen tiet olivat ihan sikaliukkaita. Varovaisuutta tarvitaan.... ja hiekkaa.

@1heidi @OutiMia @TapaniKiiski @SoiliElomaa @MTVUutiset Katsopa noita lukuja vähän tarkemmin. Ei siellä ole kyse promilleista.

Ehkä toimivat mallit olisi kannattanut miettiä, ennenkuin Pekka aloitteli laittomia operaatioitaan. https://t.co/TkwZeFqp6v

@1heidi @OutiMia @TapaniKiiski @SoiliElomaa @MTVUutiset En tiedä millä mittarilla Suomen tahtia voi sanoa hyväksi. Aika onnetonta pitää lähtökohtana, että joku maa on vielä surkeampi. Se lienee juuri sitä kunnianhimon puutetta, josta Suomen hallitusta on kritisoitu.

https://t.co/DJS7d7H41N

@OutiMia @TapaniKiiski @SoiliElomaa @MTVUutiset Aika moni muu maa pystyy paljon parempaan. Miksi ei Suomi?

@HelsinkiLiikkuu @HelsinkiKymp Kiitos vastauksesta. Kyltti on kiinnitetty kiinteään jykevään pylvääseen ja pahoin pelkään, että pelkän kyltin siirtäminen ilman pylvästä ei välttämättä poista itse ongelmaa (kiinteä pylväs pulkkaradalla). Toivottavasti virastossanne keksitään pysyvä ratkaisu.

@pursiain Kumma juttu ettei @antipursiain tarttunut näinkin selvään syöttöön suoraan lapaan.

Hei @HelsinkiKymp ! Paloheinän portaiden paikan alaosassa oleva kyltti on vaarallisessa paikassa. Juuri äsken tarhaikäinen laski kovalla vauhdilla iloisesti vain senttien päästä kyltistä. Kyltti kannattaisi siirtää välittömästi oikealle puolelle. https://t.co/CkOln6ILk4 MikkoSavelius photo

Check out my latest article: Miten sujui poikkeukselinen vuosi 2020 yrittäjän näkökulmasta https://t.co/2qVoxd57iy käyttäen @LinkedIn

@MikaelJungner Ajattele mitä kauheuksia voisi tapahtua, jos valmistajan ohjeiden vastaisesti käyttäisimme viiden annoksen sijasta koko pullon loppuun (6-7 annosta)? Haluaisitko sinä enää elää sellaisessa anarkistisessa yhteiskunnassa?

@laamankorva 1. Menet taloyhtiön yhtiökokoukseen.
2. Suomalaisen taloyhtiön kokouksissa ei käy kuin muutama henkilö.
3. Koska ylipäänsä saavuit paikalle, sinut ”valitaan” puolipakolla hallitukseen.
4. Saat asukkaiden lisäksi nyt myös twitterissä osaksesi twittuilua.
5. ???
6. Profit

Miten olisi ekoteko, @kaari_fi ? Nimittäin kävin parin muovipussillisen kanssa tuomassa pienelektroniikan romua. @HOKElanto Prisman neuvonnassa ei ollut osoittaa kuin joku pieni palvelutiski myymälän sisällä. Olisiko mahdollista järjestää vaikka parkkihalliin kunnon keräilylava?

Arvoisa @Otavamedia ! Tilaamani @SuomenKuvalehti vaatisi uudistamista. Ensinnäkin, digisisältö ja -toiminnallisuus voisi päivittää 2020-luvulle. Toiseksi, voisitte tuottaa mielenkiintoisempaa sisältöä. Teillä oli hyvä jakso, mutta viimeinen vuosi on menty alaspäin. #lukijapalaute

Poiketen muista medioista @yleuutiset on ollut poikkeuksellisen vaikea raportoida erikseen #haavistogate'n ajan Vihreiden politisointiyrityksestä sekä valiokunnan pj Johanna Ojala-Niemelän lehdistön vastaisesta kommentista. Nyt ryhtiä, @JoukoJokinen ja @merjaya

A. (Malenkov hallitsi 183 päivää, Andropov 453 päivää, Tšernenko 390 päivää)
B. (VAZ 2101 eli Lada 1200 tuotettiin 19 milj. kappaletta ja se oli maailman 5. valmistetuin; maailman suosituin malli on Toyota Corolla 43 milj. kappaletta)

Vastaukset:
A. (Brežnev 75, Andropov 69, Tšernenko 73; mainitaan Gorbatšov 89 on edelleen elossa)
A. (Andropov johti 15 vuotta KGB:tä)
C. (Stalin 45)
B. (Salamurhaaja yritti ampua Leniniä 1918 ja toinen Brežneviä 1969; Hruštšovia ei tiettävästi yritetty salamurhata)
->

Extra-kysymys
6. Mitä automallia tuotettiin kaikkein eniten Neuvostoliitossa?
A. Lada Samara
B. VAZ 2101
C. Moskvitš 2140
->

4. Ketä seuraavista johtajaa EI yritetty ampua virassa olleessaan?
A. Vladimir Lenin
B. Nikita Hruštšov
C. Leonid Brežnev

5. Kuka hallitsi lyhyimmän ajan?
A. Georgi Malenkov
B. Juri Andopov
C. Konstantin Tšernenko
->

@PietilainenKari Toimintasäde ei ole vielä riittävä mökkimatkalle eli diesel on vielä minun valintani. Lyhyemmällä ajolla sähköauto on jo selkeästi hyvä vaihtoehto.

@jyrppy @bamlaamo Ladattavien hybridien toimintasäde pelkällä sähköllä on käsittääkseni varsin lyhyt.

@PietilainenKari Mukava kuulla positiivisia kokemuksia! Mitenkäs paukkupakkasen vaikutus toimintasäteeseen?

Olisi mielenkiintoista kuulla #sähköautoilija kokemuksia viimeisen viikon ajalta. Kumman valitsisit kokemusten perusteella: #sähköauto vai #uusiutuvadiesel? #liikenteensähköistys #suomentalvi #biodiesel #liikenteenpäästöt #co2

Eikö olisi syytä miettiä myös sitä, mitä rikoksia #Alhol naiset ovat tehneet omia lapsiaan kohtaan? Ei kai lapsille tuollaisen traumatisoivan ja hengenvaarallisen kokemuksen aiheuttamista voi painaa villaisella? #oikeusvaltio #lapsenoikeudet

On valitettavaa, kun Twitterissä huudetaan tarkistamatta faktoja ja käyttäydytään huonosti. Toivotan sinulle @KarnaMikko hyvää joulun odotusta. Kaikesta huolimatta.

Kotihoidontuen Helsinki-lisä pitää säilyttää. Lasten hoitaminen ei ole massatuotantoa. Perheillä oltava vapaus valita. #kotihoidontuki #pelastetaanhelsinkilisä #lapsenoikeudet https://t.co/LxPrGuzYiw

Tänään on kulunut päivälleen neljännesvuosisata palvelukseen astumisestani ja samalla myös ensimmäisten naisten astumisesta vapaaehtoiseen asepalvelukseen. Kiitos @FinnishAirForce, @ReserviupseeriK ja kaikki matkalla mukana olleet ystävät! #ilmavoimat #isänmaanpalveluksessa

Osallistuin ensimmäistä kertaa puoluekokoukseen ja kokemus oli antoisa. Pääsin eilen myös kommentoimaan lähetykseen, haastattelu alkaa kohdasta 1:03:45. Hyvä startti kuntavaalikampanjalle, kun ehdokkuudesta kerrotaan Ylellä. 😊 #kokoomus #kuntavaalit2021
https://t.co/HwI9UVqei7

Ensimmäinen äitienpäivä! Oi tätä onnea! 🌹❤️ #äitienpäivä #äiti #kiitos https://t.co/WKBPABF1SU

Vinkkini rajoitusten kanssa elämiseen: 1. Pidä kiinni rutiineista, 2. Valitse asenteesi ja ajattele positiivisesti, 3. Elä yksinkertaisemmin. https://t.co/SS1a8Jtzkq