Sosiaalinen media

Suomi ei ole tuominnut yhtäkään ulkomailta palannutta terroristia. Terrorismilainsäädäntöämme on päivitetty, mutta se ei selvästi ole vieläkään ajan tasalla. Mm. terrorijärjestöön liittyminen ja sen vuoksi alueelle matkustaminen pitää kriminalisoida. ⁦ https://t.co/AYiBg9sfit
@esaaarnio Ei oikeastaan. Ammattini on sodan välttäminen.
Turvallisuuspoliittisesti en pidä järkevänä, että Suomen seuraava ydinreaktori tilataan Venäjältä.

Sen sijaan pidän järkevänä, että Suomi liittyy Naton jäseneksi.
@JanneLihavainen @vihreat Etkö ihan oikeasti ymmärrä, että pointti tässä koko jutussa oli @vihreat ehdokkaan lausuma siitä, että kuukautiset voivat olla muillakin kuin naisilla?
Se riippuu siitä, mitä teet. Jos osoitat vasemmistoekonomistinaisen talousajattelun vääräksi, olet poika. Jos taas kritisoit hallitusta, olet setämies. https://t.co/EJRiS8veTW
The #Energiewende must’ve been the single most detrimental act conducted in all of EU with regards to #Climate. And by making Germany totally dependent on Russian energy, it also deals Putin a huge trump card in his game against EU. Feeling proud @diegruenen @Greenpeace ? https://t.co/0mPefJnFL5
Ydinvoiman lisärakentamisella torjutaan tehokkaasti sekä ilmastonmuutosta että Venäjän kykyä kiristää EUta. On tosi hienoa, että meillä Suomessa on järkeviäkin @vihreat poliitikkoja, mm. @AtteHarjanne @OsmoSoininvaara. Saksalaiset kollegat voisivat hieman kuunnella Attea ja Odea.
En tosiaan ihmettelisi, vaikka Kreml olisi suoraan tukenut #Energiewende’ä ajaneita Saksan vihreitä ja ympäristöjärjestöjen lobbareita. Saksan pakottaminen täysin riippuvaiseksi Venäjän energiasta on Putinille valtava strateginen valttikortti. Vielä ei ole mahdotonta perääntyä. https://t.co/PKvJ3WaMI7
TP uudenvuodenpuhetta tulkittiin niin, että @niinisto olisi palannut kannattamaan #NATO jäsenyyttä. TP:n piti erikseen korjata tämä käsitys. Nyt pmi @MarinSanna sooloilee päinvastaiseen suuntaan. Erikoista! Keskustelimme linjan muuttumisesta @ivanpuopolo: https://t.co/32i1enH2LC
@JanneLihavainen @vihreat Mikä Satakunnan kansan uutisen tviittaamisessa on sinusta tympeää? Sekö, että @vihreat ehdokkaan sekopäiset ajatukset tulevat julki?
@RaimoManninen1 Tässä on kieltämättä aika taitavasti ajoitettu Andy Warholin 15-minuuttinen, jos tämä tosiaan oli suunniteltu juttu.
@arttuheinamaki @AnteroElovaara @SinikkaStrmber1 @vihreat Ymmärrän @AnteroElovaara skeptisyyttä sinänsä, onhan näin pähkähullua lausuntoa kieltämättä vaikea uskoa todeksi. Mutta ehkä Antero jatkossa maltat edes pintapuolisesti perehtyä asiaan ennen kuin ryhdyt ampumaan viestintuojaa.
@arttuheinamaki @AnteroElovaara @SinikkaStrmber1 @vihreat Usein siitä tosiaan on hyötyä, että perehtyy asiaan ennen kommentointia. Vai kuuluuko @AnteroElovaara niihin, jotka eivät usko mitään, mikä ei sovi heidän agendaansa?
Kertokaa please @vihreat että tässä on kyseessä joku väärinkäsitys tai huomionhakuinen pila tms. Eihän tämä voi olla totta, eihän? https://t.co/biVV4RjpJ4 AtteKaleva photo
@GaiaPlanet77 Kokemusta törkypuheesta on kyllä tarpeeksi.
@DM7280 Tätä en minäkään käsitä.

Pelkurit murhaavat.
@RasaSiegberg Kunnia viittaa teon motiiviin (tekijän ajatuksiin), ei siihen, että se olisi millään tavalla kunniakasta. Ilmiöstä voisi puhua myös häpeäväkivaltana. Silloin se viittaisi niin tekijän kokemukseen häpeän tunteesta kuin sitten itse rikoksen häpeällisyydestä.
Aiheesta lisää tietoa myös täältä: https://t.co/QguWAB42xT
Tasan 20 vuotta sitten Fatime Şahindalin isä tappoi tyttärensä Ruotsissa kunnian vuoksi.

Tyttären yksi rikoksista: Rakasti miestä, jonka haudalla suri.

Jos haluat tietää lisää kunniaan liittyvästä väkivallasta, lue uusin kolumnini

https://t.co/DzCy75M9NI

#häpeä
@HeikkiMLuoma Taitaa olla Marinille yksisuuntaista tuo lausahdus 😀
@OttoTannenberg Joissain yhteisöissä miehen "kunnia" ei kestä, kun nainen haluaa erota hänestä.

Itse asiassa eroamiset islamilaisessa laissa eivät ole tasa-arvoisia. Mies voi erota helpommin kuin nainen.
Tällainen jatkuva ruikutus, josta kaikki saavat osansa eri muodossa, on säälittävää politikointia.

Naiskortti käytössä! Tuttua on käyttää välillä mamukorttia. Kortteja on erilaisia. Kunhan syntymässä on sen saanut, niin höyläykseen vaan 😛😁

https://t.co/1MGV6GBeco
Luonto on siitä mielenkiintoinen, että sitä ei voisi pätkääkään kiinnostaa ihmisten mielipiteet 😏

#vihreät #BiologiaOnPitävääMielipiteetEivät https://t.co/Cchfof8PBD
SeidaSohrabi photo
Hyvä nainen ei ansaitse huonoa kohtelua. Lause toivottavasti avaa sinulle ikkunan kunniakulttuurissa elävän naisen maailmaan.

https://t.co/DzCy75M9NI
Pieni järkytys.

Meksikossa ei ole pakkokaranteenia. Selittää hyvin vastuuttoman kohtelun POS. tuloksen jälkeen.

Itse piti lääkäriltä ohjeet kysyä. Tieto tuloksesta tuli emailiin. That's it.

Ei ohjeita, ei valvontaa. Ei vastuullisuutta. Ei ihme, että tauti on helposti leviävä.
Ei-helsinkiläiset: käykää äänestämässä ja muistakaa, ketkä tämän kalliin ja tarpeettoman #hallintohimmeli n ovat luoneet: @vihreat @Demarit @keskusta @vasemmisto . Ääni näille on ääni veronkorotuksille ja surkealle palvelulle ja kaiken maksaa #veronmaksaja #aluevaalit2022
@PuistoA Taitaa pahasti olla niin, jotkut äänestää demareita tai, mikä vielä pahempi, vihreitä
Miten @RenazEbrahimi kehtaa? Menee #woke ja #uhriutuminen liian pitkälle. Hän oli se joka hyökkäsi asiallista vastakeskustelijaa vastaan! Toimittaja Renaz Ebrahimi avautuu Sannikka-ohjelmasta syntyneestä kohusta – sai traumaperäisen reaktion | Iltalehti https://t.co/kgdyHRqXXh
#bensanhinta ja #aluevaalit . Ensin vaikuttaa, että niillä ei ole mitään yhteistä, mutta taitaa kuitenkin olla niin, että tämä uusi ja turha #byrokratia maksaa niin paljon, että varmasti kaikki hinnat nousee. #valtio = #veronmaksajat
Julkaisi juuri kuvan @ Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi https://t.co/lZSGDohPhG
@PuistoA Eiköhän sielläkin järki-ihmisiä ole. Vai ovatko he ensi viikolla kokoomuslaisia?

Tähän asiaan olisi hyvä kuulla myös @Demarit #soteministeri @KristaKiuru sekä @Tehy_ry kannat. Kumpikaan ei jostain syystä tunnista ongelmaa.
Kysymys on isosta asiasta, joka ei voi olla poliisin arvion varassa. Onko poliisin resurssien allokointi kunnossa? Miksi poliisin organisaatio on ylösalaisin käännetty pyramidi? Ovatko resurssit kokonaisuudessaan riittävät? Mitä sanoo @vihreat #sisäministeri @MikkonenKrista?
Mikä on #poliisi'n tehtävä ja mihin resurssit käytetään? Esimerkiksi tuomioistuimen vangitsemisoikeudenkäyntiin on oltu haluttomia osoittamaan partiota, "kun meillä on tämä #elokapina mielenosoitus". Poliisi taipui lopulta #tuomari'n suorasanaiseen vaatimukseen.
Poliisin linjan myötä ensihoitajat ovat jo joutuneet ennalta tiedettyihin väkivaltatilanteisiin ja vammojakin on tullut. Moni #ensihoitaja arvioi, että jonkun pitää kuolla, ennen kuin asiaan tulee korjausta. Tutkimusten mukaan osa väkivallasta on vakavaa ja aseita on mukana.
@SuomenPoliisi laintulkinnat voivat johtaa siihen, että enin osa tahdosta riippumattomasta hoidosta voi jäädä toteutumatta. Jo aiemmin poliisi on linjannut, ettei se turvaa mm. #ensihoito tehtäviä. Tiedossa oleva uhka ei riitä, jos rikos ei ole menossa.

https://t.co/gsbvjJeVDa
#sote palvelujen suurkäyttäjät pitää kammata läpi. Joidenkin kierre voidaan katkaista tarkoituksenmukaisilla palveluilla ja joidenkin osalta palvelujen käyttöå pitää rajoittaa. Tästä on esimerkiksi Kymenlaakson alueella ollur hyviä avauksia.
Kaikille ikäihmisille koti ei ole paras ja turvallisin vaihtoehto. Joissain tilanteissa laitoksillakin on paikkansa. Sinne siirtymistä ei pidä venyttää liian pitkälle.
#Medikalisaatio vaatii määrätietoista purkamista. Perusteista lähtien terveyden ja sairauden määritelmät pitäisi tarkistaa. Nykyisin sairas ihminen on sellainen, jota ei ole tarpeeksi tutkittu. Ihmisen tarpeet ovat yksilöllisiä, mutta työtä säätelevät aina vain jäykemmät normit.
Julkinen #sote käyttää suhteettomasti resursseja erilaisten todistusten, lausuntojen ja muun byrokratian tarpeisiin. Esimerkiksi lyhyistä sairaspoissaoloista lääkärintodistusta vaativat työnantajat voisivat järjestää asian omalla kustannuksellaan tth:n kautta.
Mikään #sote palvelujen määrä ei tule riittämään, ellei palvelujen käyttöön puututa. Etenkin kaupungeissa esimerkiksi suuri osa #ensihoito tehtävistä on sellaisia, joihin ei olisi pitänyt lähettää #ambulanssi'a ollenkaan ja osassa muu palvelu olisi tarkoituksenmukaisempi.
En tiedä mitä muut ajattelevat, mutta itse en oikein jaksa noita vaalitenttejä. Älytön aggressiivisuus, huutaminen ja haukkuminen eivät herätä luottamusta poliitikon kyvykkyyden suhteen. Tuollaista teatteria ei tarvita. #aluevaalit
Kovin hiljaista on vasemmalla, ei taida olla tovereillakaan tietoa.
Saa toki joku muukin demari kertoa.
@holttak Ei ole hoitajia, mutta ei myöskään tarkoitukseen osoitettua rahaa.
@iiris_suomela puhuu ihan omiaan tentistä toiseen... toistaa samoja moneen kertaan falsifioituja fantasioitaan. Ehkä kannattaisi keskittyä kertomaan siitä omasta vaihtoehdosta, jonka toivottavasti paremmin tuntee.
Missä #hoitajamitoitus resurssit on osoitettu @MarinSanna? Ei ainakaan budjettikirjasta osunut silmiin...
Mitäköhän #oppositio'n olisi @MarinSanna mielestä päättää tällä hallituskaudella? Aika omituinen käsitys #demokratia'sta Suomen #pääministeri'llä.
Aika härskiä, että hallituspuolueet puhuvat #terapiatakuu puolesta, kun ovat koko vaalikauden äänestäneet useita kertoja sitä vastaan.
#Venäjä toimii kaikesta huolimatta loogisesti - oman logiikkansa mukaan. Se ei ole arvaamaton tai erityisen vaikeasti ennakoitava. Sama pätee #Putin'iin. Jännitteet ovat kiristyneet jo pidemmän aikaa, eikä lientymistä ole näköpiirissä. Aika tunnustaa tosiasiat? #turpo
@HBO @hbomax Mitä teillä tapahtuu? Tili ei ole toiminut moneen viikkoon. Eikä asiakaspalvelu. Kukaan ei vastaa sähköposteihin? Puhelinpalvelu on kiinni. Kun saa chatista jonkun kiinni, hän ei osaa auttaa?
@OsmoSoininvaara Kerro nyt, mikä niissä diesel-autoissa on niin erityisen pahaa? Ovatko ne vaan vihreän politiikan tekemisen karikatyyrien yksi symboli?
En usko, että pystyt faktoilla todistamaan nykyisen diesel-auton olemaan pahin saastuttaja, saati edes bensa-hybridin olevan vähempi päästöisiä?
@PipsaAro @CoelThomas @bamlaamo @katimartinson @KokoomusHki Tuo on kyllä täyttä puppua ja tiedät sen itsekin. Sitä en vaan ymmärrä, että mikä on motiivi kaivaa minut yhtäkkiä ilman syytä esiin ja ruveta viljelemään tällaisia perättömiä juttuja?
@PipsaAro @CoelThomas @bamlaamo @katimartinson @KokoomusHki Kerropas nyt minulle, mitä "niin paljon aktiivisuutta täällä" minulla on? Olisi itsekin mukavaa tietää?
@CoelThomas @bamlaamo @katimartinson @KokoomusHki Olen täysin passiivinen twitterissä, en twiittaile omalla, enkä millään muullakaan nimellä. Mitä nyt on tapahtunut?
Vanha kuva, mutta taas ajankohtainen, kun Ko(i)jamo osti tornin Kalasatamassa. Leikkimielinen kysely:

a) Vasemmistolainen hallitus tällä kaudellaan leikkaa asumistukia
b) Vasemmistolainen hallitus tällä kaudellaan korottaa asumistukia

Veikkaa ja voita. Palkintona lisää veroja! https://t.co/GAo426NRcX
tluoma photo
@FinnairSuomi En ole saanut mitään yhteyttä asiakaspalveluun?
@FinnairSuomi Pitäisi saada laukku Ivalon 12.50 koneeseen, kun se aamukoneesta jäi Helsinkiin, olisi erittäin tärkeää.
Itselläni 3.2.2022 tulee kuluneeksi 6 kuukautta toisesta rokotuksesta. Se siitä #thl suosituksesta…
”Tuoreessa raportissa arvioidaan, että kahden rokoteannoksen suojateho omikronille on heikentynyt kuuden kuukauden kohdalla merkittävästi sekä vakavaa tautia että kuolemaa vastaan, mutta kolmas annos palauttaisi suojan jälleen hyvälle tasolle.”
Varasin tänään ajan 3. #korona rokotukseen #helsinki varauksen avauduttua 18-59 -vuotiaille: 31.1.2022 ensimmäinen vapaa aika. Siihen mennessä #omikron lienee jo pyyhkäissyt Suomen yli. Nyt vauhtia rokotuksiin!
73 MEUR konekohtaisen hintatason ei pitäisi olla yllätys. Tämä kuva on valmistajan esitelmästä tammikuussa 2017. Tuotantovolyymin kasvaessa hinta laskee. #f35 #hävittäjähankinta #lmavoimat https://t.co/2rjeYEu4WG LeilaKaleva photo
Olisiko aika nopeuttaa kolmannen rokoteannoksen antamista? EU:ssa nyt 13%, Suomessa vasta 6,7% rokotettu. https://t.co/TslAaBecX1
@Kirsi_Kuisma Kyllä onnistuu! Matalan kynnyksen toimintaa, johon ei aina ennakkoilmoittautumista. Korona tosin vaikuttanut toimintaan. Lisätietoa: https://t.co/T2sXk4Gelm
Manulle illallinen ja Marinille aamiainen. Ei mulla muuta. #aamiainen
@AnuPuusa @TEDTalks @BCG Kiitos erinomaisesta ja energisestä puheesta!
@PietilainenKari Toimintasäde ei ole vielä riittävä mökkimatkalle eli diesel on vielä minun valintani. Lyhyemmällä ajolla sähköauto on jo selkeästi hyvä vaihtoehto.
@jyrppy @bamlaamo Ladattavien hybridien toimintasäde pelkällä sähköllä on käsittääkseni varsin lyhyt.