Sosiaalinen media


@FinnairSuomi En ole saanut mitään yhteyttä asiakaspalveluun?

@FinnairSuomi Pitäisi saada laukku Ivalon 12.50 koneeseen, kun se aamukoneesta jäi Helsinkiin, olisi erittäin tärkeää.

@FinnairSuomi tapaatteko lukea privaviestejä?

Suomi on hieno, mutta tavallaan hassu kieli.

Keskikesän viimeisinä päivinä tuli koostettua rimpsu alkukesän tunnelmia.
#suomi #kieli #lyriikka #ilmaisu https://t.co/juuqx57TYT
tluoma photo

Millään matematiikalla en pääse tuollaisiin lukuihin, olisiko @iltasanomat pitänyt tarkistaa faktat ennen juttua?

Voisiko @SuomenPoliisi antaa tarkempaa tietoa, mistä nämä poliisitarkastaja Ihalaisen luvut IS:n jutussa ovat peräisin? Tuntuvat varsin hurjilta: peltipoliisit ovat vähentäneet 40 kuolemaa vuodessa ja säästävät terveydenhuolto/yms kuluissa 180 M€ vuodessa? #liikenneturvallisuus https://t.co/3C0gQvk0UA tluoma photo

https://t.co/XBQwJ3NMDz Sosialismin huipentuma, edes rikollisuus ei kannata #sosialismi #Venezuela

@pbyrokraatti @AKetonen @hsfi @yleuutiset @SuomenKuvalehti Jouduin jo aikaa sitten ottamaan Hel pol.neuvottelukunnan pj:na kantaa #casetaponen asiattomaan twiittaamiseen virkatililtä. Silloin asiasta käytiin keskustelu Hel polpäällikön kanssa, nähtävästi sama toiminta kuitenkin jatkuu edelleen. https://t.co/OBfTIDsTky

Vaatii rohkeutta nousta vihollisiaan vastaan, mutta vielä enemmän ystäviään.
Tämän sai huomata mm. Pirkko Saisio kritisoidessaan laitavasemmiston tapaa leimata kaikki eri mieltä olevat. Lienee tarpeetonta mainita kuinka kävi: Saisio tuli leimatuksi heti. https://t.co/Hv5lMAmPrq

Nyt @kokoomus on muodostettava selvästi oikeistolainen, turvallisuusuhkiin realistisesti suhtautuva, sivistysporvarillinen vastavoima punavihreälle blokille. 2/2 https://t.co/N05enW9Cq5

Wille Rydman analysoi tapansa mukaan tarkkanäköisesti vallitsevaa poliittista tilannetta ja @kokoomus päätöstä olla ottamatta @perussuomalaiset hallitukseen. 1/2 https://t.co/dH8FWC0iRI

@TereSammallahti @kokoomus @persut Silloin käytännössä kolmas tie puhkaisisi persujen ilmapallon ja jäljelle jäisi kaksi suurta puoluetta: vihreät ja kokoomus, jotka voisivat toki tehdä yhteistyötä asiakysymyksissä, silloin kun mahd. Sen takia nyt olisi valittava se ei-punavihreä vaihtoehto. 2/2

@TereSammallahti @kokoomus Lähinnä näen, että uskottava kokoomuslainen ’kolmas tie’ olisi mahd löytää vain syömällä @persut potentiaali järkevän oikeistolaisella ja konservatiivisella politiikalla, jossa ilmastonmuutokseen suhtauduttaisiin maltillisesti ja humanitaariseen maahanmuuttoon kriittisesti. 1/2

@PJHeikura @kokoomus Täytyypä tosiaan käydä lukemassa #homma foorumia, jos siellä kerran on noin järkevää puhetta. #rasmus ryhmästä minut heitettiin pikaisesti ulos, syytä tosin ei sitä kysyessäni kerrottu. Mahtaisikohan hommalla käydä samoin?

Politiikan kenttä on muuttumassa, @kokoomus pitää valita punavihr ja kans.konservatiivisen blokin välillä. Minulle valinta on selvä, punavihr yhteistyö johtaa yleensä vihreiden voittoon: Helsingissä kärsijänä kok, hallituksessa kepu. https://t.co/N05enW9Cq5

Lentotoiminta #Malmi lentoasemalla jatkuu ensi vuonnakin! Tämä on loistava uutinen ja vahvistaa käsitystäni siitä, että lopullista sanaa Malmista ei ole vielä sanottu. Työ jatkuu! @mly_ry @malmiairport
https://t.co/h7ZDHgmUNS

Tämä olisi suoraan Suomeen tuomista paljon järkevämpi toimintamalli sekä kans. #turvallisuus että #lastenoikeudet näkökulmista. Toinen ve luoda tällainen derad ohjelma Suomeen, mutta sen saaminen toimimaan vaatii huom. resurssit ja syvää ymmärtämystä islamista ja jihadismista.

Tällaisia ohjelmia on toiminnassa eri puolilla maailmaa (mm Malesia, Indonesia, Saudit jne), ihmeitä ei tapahdu eikä ketään voida vasten tahtoaan rehabilitoida, mutta 3-6 kk aikana saadaan melko hyvin selville se, kuka haluaa irtautua ja kuka jatkaa #jihad’issa.

Jos #hallitus haluaa tuoda harkinnanvaraisesti myös #alHol aikuisia lasten mukana Suomeen, niin nähdäkseni järkevintä olisi viedä leiriltä kaikki halukkaat ensin erityisesti naisille ja lapsille suunnattuun #deradikalisaatio ohjelmaan. @kokoomus @Demarit https://t.co/up39mNvbsj

@KareJokela @14E41 @KarnaMikko Olet oikeassa: tuo tviitti on epäasiallinen, eikä siitä olisi pitänyt tykätä. Tein virheen, perun tykkäyksen.

@KarnaMikko @HannuSipila Mutta miksi ihmeessä olisin esiintynyt sotatieteiden maisterina, ellen olisi sotatieteiden maisteri?


Onko se kepulainen anteeksipyyntö, että myöntää joskus ehkä mahdollisesti tehneensä virheitä? Paavo ja Paavon kulttuuri palasivat?
https://t.co/5xd6xAFuxy

@TikkisWoody @pbyrokraatti Mutta nämähän ovat älyllisiä puheenvuoroja, joita ei saa arvostella kun ne tulevat hyviltä ihmisiltä. Soinia syytettiin laiskaksi harjaajaksi, mutta @MariaOhisalo on kyllä paljon flegmaattisempi.

Näitä tarvitaan lisää. #Vakuutusyhtiö'iden mielivalta ja #vakuutuslääkärimafia joutuu sitä ahtaammalle, mitä enemmän tämän kaltaisia ennakkopäätöksiä saadaan. #ammattitauti #vakuutusoikeus @Lahi_Tapiola https://t.co/KZNIiFYh13

@MarkoNieminen1 @MKunnasvuori @MariaOhisalo @112_Finland Ministeri voi varmaan tehdä asialle muutakin kuin siunailla julkisuudessa? Tuo huoli ei näytä kyllä millään tapaa konkretisoituneen, jos sellaista on.

Milloin #hallitus ymmärtää, että vaikka mielessä olisi kuinka hyvä #maailmanparannushanke, sen toteuttaminen vaatii vastapainoksi jotain, millä lisätään resursseja. Uudistukset tuntuvat olevan mm. työllisyysvaikutuksiltaan negatiivisia ja investoinnit enimmäkseen rahanjakoa.

Monelle tavan tallaajalle on ehkä vaikea hahmottaa, miten vakavasta asiasta on kysymys, jos eri mieltä olemisesta aletaan kostaa virkamiehelle. Virkamiehellä kun on joskus lakisääteinen velvollisuus olla eri mieltä. Ja hän vastaa aina, ministeri ei.

@MiaLaiho @MariaOhisalo Juuri näin. @MariaOhisalo ja muut @vihreat sanovat nyt, että tarkoitus pyhittää keinot. Toivottavasti eivät oikeasti tarkoita sitä? Lakiakin olisi hyvä noudattaa.

@swheimo @TimoHaapala Nyt joutuu kyllä presidentti Halonenkin aika outoon valoon.

@TNarinen @elinauutela @Jansp4 @MattiMuukkonen Ja pitkät välimatkat sekä vielä toistaiseksi talvi?

@TNarinen @elinauutela @Jansp4 @MattiMuukkonen Tähän voi tietysti esittää kysymyksen, onko noita kaikkein lyhimpiä matkoja yleensäkään järkevää ajaa omalla autolla? Karsiiko se hyötyä tuolta toisesta päästä kapeaa käyttöaluetta?

@elinauutela @Jansp4 @TNarinen @MattiMuukkonen Niin. Minä pohdin alunperin sitä, että kun autossa on kaksi järjestelmää, se ilmeisesti myös lähtökohtaisesti kuormittaa enemmän? Ja mitä vähemmän mennään sähköllä, sitä pidempi aika tarvitaan hyötyjen saamiseen. Itse juttu käsitteli muuten ladattavia hybridejä.

@Rantamakiseppo @MikiHoijer Kanylointi on vähän semmoinen kädentaito, että kun saa muutaman onnistuneen suoritukseen, oppii jujun ja sen jälkeen se on usein helppoa. Ei kyllä ihan aina. Kenellekään. Mutta onneksi vaikeimpiin käytetään nykyään muita konsteja.

@elinauutela @Jansp4 @TNarinen @MattiMuukkonen En ole alan asiantuntija. Mutta omaa autohankintaa pohtiessa olen todennut, ettei luotettavaa ja kattavaa tietoa oikein tahdo saada. Ihan selkeästi hybridien etua ei ole ymmärrettävästi ja uskottavasti esitetty.

@elinauutela @Jansp4 @TNarinen @MattiMuukkonen Kysyin koska tuo taitaa riippua vähän siitä, miten asiaa on arvioitu. Hyvä kysymys, miksi kaikissa arvioinneissa ei huomioida.

@pbyrokraatti Samasta leiristä tulee kaikenlaista asiatonta. Voidaan esiintyä poliiseina, käyttää alatyylisiä ilmauksia ja vaikka mitä. Olennaista on, että eri leireille on eri säännöt. Punavihreä saa tehdä mitä vaan? https://t.co/r30lDY7v6p katimartinson photo

Tämä on oikein hyvä kysymys. Ainakin itse olen pienenä sijoittajana kiinnostunut siitä, ketkä muut yritystä omistavat. Ellei asiasta perillä oleva johto näe viisaaksi laittaa yhtään omia rahojaan likoon, miksi muut vähemmällä informaatiolla laittaisivat?

https://t.co/tROjcruQvL

@willerydman Pitäisikö Suomessakin olla valiokuntien julkisia kuulemisia? Tämä ovilive on vähän outoa asiassa, joka kuitenkin kuuluu myös meille äänestäjille.

@PallokerhoIS @LJKuisma Missä viipyy divari-corner? Ainakin Mikkelin Palloilijoiden vire on kova, vaikka kyseessä on tuore Kakkosesta nousija. (Ja en pane pahaksi, vaikka lausuisitte #Gnistan:sta analyysin jossain vaiheessa kautta.)

Voisi olla hyvä asia löytää useampi ehdokas #kokoomus puheenjohtajaksi. Ei se ota, jos ei anna. @elinalepomaki @anttihakkanen @KaiMykkanen
https://t.co/bXMDuk0xFH

@HIFKedustus Miksi HIFK ei voisi perustaa uutta kaupunginosajoukkuetta uuden hallin ympärille? Tai useampia? Kaupunginosajoukkueet toimivat hyvin esimerkiksi HJK:lla ja Ilveksellä.

@Nurtsi3 Ajallisesti milloin tämä tapahtui? Itse olin Talissa HIFK ja HJK ydinkannattajien välisessä katsomossa. Kuulin hyvin molempien osapuolen huutelut, mutta mitään rasistista en kuullut. Muuten oli ”toimenkuvaan kuuluvaa” toisten kannattajien ja pelaajien huutelua ja kettuilua.

@hjkhelsinki Artikkelin otsikko ”Pelaajarektytointi” -> ”Pelaajarekrytointi”. #kielikello

@HIFKedustus @SakariMattila Sääennuste lupaa viikonlopuksi plussaa. Lauantain HJK-TPS toimi hyvin +1 asteessa. Ulkona Tellulla olisi parempi tunnelma ja näkyvyys kuin sisähallissa.

@AnttiParonen Kiitos @AnttiParonen! Työ isänmaan eteen jatkuu! 🇫🇮

Tapio Peltomäen muotokuva paljastettu. Liittokokousviikonloppu käynnissä. #rul #maanpuolustus #mpk https://t.co/NBgEQhYaWM LeilaKaleva photo

@MHinkkanen @EU_ECHA @MHinkkanen täyskielto on ehdottomasti saatava estettyä. Kriittinen vaikuttamisen paikka on nyt.

@saara_ilo @aleroi @candolin2 @Puolustusvoimat @MarkkuMyl Ymmärrän hyvin @aleroi kommentteja. Käytännöt ovat olleet hyvinkin kirjavia. Itselläkin kokemuksia laidasta laitaan, myös onnistuneesta majoittumisesta yhteistuvassa kertausharjoituksessa. Ja siitä, että ollaan eri siivessä ja eri kerroksessa kuin miehet. Eli eristettynä.

Olen ehdolla Reserviupseeriliiton uudeksi puheenjohtajaksi RUL:n liittokokouksessa Turussa 16.11.2019. #reserviupseeriliitto #maanpuolustus
https://t.co/3gTzgZFtwL

Yrittäjän päivän pääjuhla käynnissä. Mielettömän hieno yrittäjäpaneeli, jossa nuorin osallistuja 8 v. #yrittäjänpäivä #k2yle https://t.co/6a8BA74xdz LeilaKaleva photo

Punaiset lehdet -kirjan julkistamistilaisuudessa Punavuoren ahvenessa. Onnittelut @jussikniemela!!! https://t.co/5BWAQcvev5 LeilaKaleva photo

Systeemissä on jotain pahasti pielessä, jos Helsingissä yli 18 % ruokakunnista saa yleistä asumistukea. Tämä ei voi olla vaikuttamatta vuokrien tasoon. Olisiko aika vihdoinkin tehdä asialle jotain? https://t.co/HAFQEQzOgM LeilaKaleva photo

@MMaenpaa1 @anttikaikkonen, voisiko asialle tehdä jotain, jotta ampumakoulutus voisi jatkua keskeytyksettä?

Onnittelut Kalevan Rastille kuudennesta sijasta! #jukola2019 #kalevanrasti #suunnistus