Sosiaalinen media

[av_one_third first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]


Millään matematiikalla en pääse tuollaisiin lukuihin, olisiko @iltasanomat pitänyt tarkistaa faktat ennen juttua?

Voisiko @SuomenPoliisi antaa tarkempaa tietoa, mistä nämä poliisitarkastaja Ihalaisen luvut IS:n jutussa ovat peräisin? Tuntuvat varsin hurjilta: peltipoliisit ovat vähentäneet 40 kuolemaa vuodessa ja säästävät terveydenhuolto/yms kuluissa 180 M€ vuodessa? #liikenneturvallisuus https://t.co/3C0gQvk0UA tluoma photo

https://t.co/XBQwJ3NMDz Sosialismin huipentuma, edes rikollisuus ei kannata #sosialismi #Venezuela

Facebook ei jostain syystä jaa enää lainkaan postauksiani? Onko tietoa? #vapaamedia #sananvapaus #eipäoletullutmitäänerikoistasanottua

@ylehelsinki vuosi vaihtui.

Suomen valtion päämediassa tuli 2019 ensimmäiset minuutit venäläisten esittämää venäläistä kansanmusiikkia, jonka tauottua jatkettiin venäjänkielisillä juonnoilla.

Mietitytti.
Oliko a) harkitusti valittua, vai b) vain huonosti valittua ohjelmaa?

@ylehelsinki Uuden vuoden 2019 YLE 1 ensimmäinen anti on venäläisiä kansantanhuja. Nyt ei taas ymmärrä lainkaan ajankohdan ja ohjelman valinnan sopivuutta juuri nyt katsovien maksajien makuun? #yle

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


Hyvin erikoinen oli myös hänen lausuntonsa siitä, että Suomen sotilastiedustelutoiminta muuttuisi automaattisesti huonommaksi #NATO ’n jäsenenä. Virkamiehellä saa luonnollisesti olla oma mielipiteensä, mutta Alafuzoffin asemassa tällaiset ulostulot ovat vähintäänkin omituisia.

Ihmettelin jo vuonna 2014 Georgij Alafuzoffin erikoisia lausuntoja. Hän toimi silloin EU:n sot.tiedustelun johdossa, hänen mukaansa tiedustelulla ei ollut viitteitä siitä, että Krimille ilmestyneet 'pienet vihreät miehet' olisivat olleet venäl. sotilaita. https://t.co/6SXXv66dPg

@simonweli @fpuolue Eipä edellinenkään hallitus tätä jihad-ongelmaa kyennyt ratkaisemaan. 'Meillä on unelma' -höttö pitää nyt lopettaa ja avata silmät.

ISIS-lapsille itselleen olisikin hyvin todennäköisesti parempi tulla mahdollisimman nopeasti erotetuiksi äärimmäisen fundamentalistista ja väkivaltaista islamintulkintaa noudattavista vanhemmistaan.

Lasten kohdalla tilanne on surullinen. He eivät itse ole valinneet tietään, mutta ovat joutuneet jihadistisen aivopesun uhreiksi koko elämänsä ajan. Suomeen palatessaan he muodostaisivat vanhempiensa kanssa selkeän turvallisuusuhkan.

ISIS-palaajat eivät suinkaan ole pelkkiä 'morsiamia', käytännössä kaikki heistä ovat osallistuneet aktiivisesti ISISin toimintaan ja turvallisuusviranomaisten on syytä suhtautua heihin kuin terroristeihin.

On hyvin huolestuttavaa, että maahamme on pesiytynyt jihadistinen alamaailma. Esimerkkejä tästä on esiintynyt jo vuosia, mutta ongelmaan ei ole riittävässä määrin puututtu. Nyt on korkea aika toimia. Emme halua maahamme enää yhtäkään jihadistia. https://t.co/bmyYwN9WAj

@kokoomus pitää nyt osoittaa äänestäjilleen, että otamme #maahanmuutto myötä ilmenneet uudet uhkat vakavasti. Muuten häviämme oppositioasetelman perussuomalaisille. Tässä voisimme ottaa mallia Tanskan demareista. Uusi blogini: https://t.co/kgPdnzYy68

@rvalimaki @TereSammallahti @viherdemarit @KosonenMartti En minä ole koskaan väittänyt, että @Halla_aho olisi putinisti. Valitettavan moni puolueensa toimijoista kuitenkin käyttäytyy ikävällä tavalla venäjämielisesti. Toivottavasti Halla-aho saa @persut siivottua tästä painolastista.

[/av_textblock]
[/av_one_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


Ja jatkokysymys: onko @KristaKiuru viimeinen #demari kun hän osallistuu kaikkiin keskusteluihin?

Paikalle en ole ehtinyt, mutta striimejä tiirailleena... onko #SuomiAreena tänä vuonna pliisu? Omaa kissan hännän nostoa, mutta vähän kiinnostavia #keskustelu'ja?

@TeroVayrynen Jos vertaa sanktiolinjaa vaikkapa rikesakoista koviin huumetuomioihin ja sijoittaa seksuaali- ja väkivaltarikokset samalle janalle, niin vaikea siinä on suurta oikeudenmukaista linjaa nähdä. Katson kyllä peiliinkin tässä. On ehkä mietittävä positio uusiksi.

@heikkor @tluoma @SuomenPoliisi @DPasterstein Niin. Synnitön on semmoinen, joka ei paljon aja. Aika huonosti tuo argumenttisi vastaa vaikuttavuuskysymykseen. Tuolla logiikalla sairaaloitakaan ei tarvita, jos ihmiset elävät terveesti. Ajaessa kannattaa kiinnittää huomiota muuhunkin kuin nopeusmittariin?

@HuhtelaJussi Vaahtokarkkien paistaminen on tietysti mukavaa, mutta ehtisikö joku @IUPoliisi jossain vaiheessa tutkia rikoksiakin? Tekojen vuosipäivä lähenee.

@tluoma @SuomenPoliisi @DPasterstein Hieman huonosti tuntuu olevan haastateltukin ajan hermolla, jos ei ole koskaan kuullut fiskaalisista vaatimuksista.

https://t.co/nOquK9DJpO

@tluoma @SuomenPoliisi Ylipäätään kaipaisin näyttöä tämän kamerakyttäyksen vaikuttavuudesta. Useista pyynnöistä huolimatta @SuomenPoliisi tai @DPasterstein ei ole suostunut linkkaamaan ensimmäistäkään tutkimusta. Ehkä kysymys onkin fiskaalisesta toiminnasta, eikä liikenneturvallisuudesta?

@raininko @SuomenPoliisi Niin. Ja poliisin tietoon tulleet rikokset ovat vieläpä vähentyneet. Esim. pahoinpitelyistä puolet jää ilmoittamatta. Miksiköhän?

@HolmalahtiJussi @AJuntumaa Hmm. En tiedä miten tuo käytännössä auttaisi. Meillähän on jopa lääkäreitä, jotka eivät puhu ollenkaan suomea. On sitten etsitty joku yhteinen kieli. Esimerkiksi konsultoitu englanniksi. En tiedä miten potilaat kommunikoivat.

@venator1989 @SuomenPoliisi @IUPoliisi Mahtaako kysymys olla tästä taannoisesta linjauksesta, jossa #poliisi viittaa kintaalla laille?

https://t.co/1IenEjfr4p

@venator1989 @SuomenPoliisi @IUPoliisi Tuota ennakoiden selvitin jutun itse ja keräsin todisteet. Mutta mietin kyllä onko kansalaisen etsittävä muita keinoja asioiden selvittelyyn, jos kerran poliisin palveluja ei saa. Missä vaiheessa poliisin "monopoli" menettää perusteensa?

@SuomenPoliisi Taitaa olla @IUPoliisi, mutta siinäpä se kun kukaan ei tunnu tutkivan. Mitään ilmoitusjäljennöstä en ole ikinä nähnytkään. Toivottavasti aika ei hukkaa #todistusaineisto'a. Anteeksi että vaivaan moisella. Yritän olla jatkossa tekemättä niin.

Olisiko teillä @SuomenPoliisi jossain vaiheessa aikaa tutkia minuun viime vuoden lokakuussa kohdistunutta #ryöstörikos'ta? Alkaa vähitellen väsyttää tämä odottelu. Muutaman kerran olen #poliisi'n #palvelu'ja tarvinnut, mutta en ole saanut. Saisinko nyt?

@HolmalahtiJussi Ymmärrettävä vuorovaikutus myös hoitavan tiimin kanssa on tärkeä. Hoitomääräyksiä annetaan myös puhelimessa potilasta näkemättä. On tärkeää, että ymmärretään täsmällisesti. Myös suomalainen lainsäädäntö pitää tuntea, kun kirjoittaa esim. M1-lähetettä.

@HarriSyrjalaine Ihan varmasti tulee olemaan köyhempi, jos suhde työhön on sellainen miltä viime päivien keskustelussa on kuulostanut.

@parasetamoli @hernesaho Latteus? Sivistyneimmät tapaamani ihmiset ovat olleet teollisuuden ja rakentamisen ammattilaisia. Itse olen oppinut heiltä paljon. Tukien varassa parempaa odottavat saavat minun puolestani jatkaa odotteluaan. Tosin en itse halua sitä kustantaa. Sun arvot lienee toisenlaisia?

@parasetamoli @hernesaho Aina on arvokasta elättää itsensä ja perheensä rehellisellä työllä. Ei valkokaulus tee ihmisestä yhtään parempaa kuin haalarikaan.

Mielenkiintoinen juttu #stressi'stä, valitettavasti kuitenkin maksumuurin takana. Sietäminen on yksilöllistä, mutta sitä voi myös oppia. Pelkästään lisää rahaa allokoimalla homma ei kyllä ratkea. Kyse on monisyisestä asiasta.

https://t.co/IuwkcJr7y3

@Pelipappa @MikiHoijer Osa on ja osa ei. Tuntuu, että ääripäät ovat nykyään kauempana toisistaan. Siis monessakin suhteessa.

[/av_textblock]

[/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


Fudiskiertue jatkuu. Menossa kannustamassa allekirjoittanut (HJk) ja @LHJarkko Jarkko (Ilves). #veikkausliiga https://t.co/VPjR3dWaf7 MikkoSavelius photo

Hyvä artikkeli. Meillä on korkeat koulutusvaatimukset avustaviin tehtäviin. Valitettavasti usein ko. tehtävät laitetaan ”ylikoulutusmuurin” taakse. Seurauksena on puute varsinaisessa hoitavassa työssä. @yleuutiset #hoitotakuu #SuomiAreena #sote https://t.co/KgdstlkCCw

Pukin Teemua pitäisi päästä syksyllä katsomaan. Ensiaskeleena hankin Norwich City Football Club standard-jäsenyyden. Sisältää kaulahuivin. #canariesfc #norwichcity #pukkiparty https://t.co/veMUPSJCqX MikkoSavelius photo

@jmpentikainen @suomenyrittajat @jannetoivonen @JanneMakkula @kkv_uutiset voisi ottaa käsittelyyn, koska kyseessä saattaa olla määräävä markkina-asema.

@HackmanJanne @Veikkausliiga @RuutuUrheilu @PallokerhoIS Hyvä jos asia on muuttunut, sillä ainakin Ruudun nettisivuston listauksessa Veikkausliigaa ei oltu listattu ”Katsottavissa ulkomailla”. https://t.co/oDDMd3LaD1

Lähdössä lomalle Kreikkaan. Samaan aikaan pelataan #StadinDerby . Mikä mahtaa olla syynä, että @Veikkausliiga ei näy #EU-alueella, @RuutuUrheilu ? Löytyykö @PallokerhoIS tutkivaa journalistia? #Veikkausliiga #hjk #hifk

@IlvesEdustus Löytyykö linkkiä lippuihin Ilves -kannattajapäätyyn? Palloliiton sivulla lukee "Ilveksen kannattajakatsomon liput myydään seuran kautta.".

Kiitos Valtteri Lindholm ( @Jaakonpoika) päivän mielenkiintoisimmasta luennosta @suomenyrittajat risteilyllä! Kerrottuasi kotitaustasi avautui paremmin tietyt yhteiskunnalliset mielipiteet. Suuri tarina vaatii rohkeutta ja erilaista ajattelua. #yrittäjyys

@PallokerhoIS Katsoiko Koskela eilisen jääkiekko-ottelun vai vieläkö ensimmäinen katselukokemus saa luvan odottaa? #taidansiltimennänukkumaan https://t.co/pZETDR38Rk

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


@MMaenpaa1 @anttikaikkonen, voisiko asialle tehdä jotain, jotta ampumakoulutus voisi jatkua keskeytyksettä?

Onnittelut Kalevan Rastille kuudennesta sijasta! #jukola2019 #kalevanrasti #suunnistus

@tomialakoski @4HSuomi @FinnairSuomi Kiitos mielenkiintoisesta kokouksesta @tomialakoski! On ilo ja kunnia kuulua tähän arvovaltaiseen joukkoon.

Upseeriliiton jäsenkysely: 2/3 sitä mieltä, että Suomen pitäisi liittyä Natoon. #suominatoon #vaalipaneeli #rul https://t.co/48CTNkZyvE LeilaKaleva photo

Nyt olisi hoivayhtiöillä pelin paikka. Kuka uskaltaa ensimmäisenä lanseerata Employee Promoter Scoren (EPS)? ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit yritystämme ystävälle tai kollegalle hyvänä ja turvallisena hoivapaikkana?” Vai löytyisikö riippumaton taho toteuttamaan kysely?

Harmillinen uutinen. Oman kokemukseni mukaan hän on erinomainen ja alaisiinsa luottava johtaja. Suoraselkäinen ja asiallinen. https://t.co/PPD8AfDeyl

[/av_textblock]

[/av_one_third]