Sosiaalinen media

[av_one_third first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]


Suomi on hieno, mutta tavallaan hassu kieli.

Keskikesän viimeisinä päivinä tuli koostettua rimpsu alkukesän tunnelmia.
#suomi #kieli #lyriikka #ilmaisu https://t.co/juuqx57TYT
tluoma photo

Millään matematiikalla en pääse tuollaisiin lukuihin, olisiko @iltasanomat pitänyt tarkistaa faktat ennen juttua?

Voisiko @SuomenPoliisi antaa tarkempaa tietoa, mistä nämä poliisitarkastaja Ihalaisen luvut IS:n jutussa ovat peräisin? Tuntuvat varsin hurjilta: peltipoliisit ovat vähentäneet 40 kuolemaa vuodessa ja säästävät terveydenhuolto/yms kuluissa 180 M€ vuodessa? #liikenneturvallisuus https://t.co/3C0gQvk0UA tluoma photo

https://t.co/XBQwJ3NMDz Sosialismin huipentuma, edes rikollisuus ei kannata #sosialismi #Venezuela

Facebook ei jostain syystä jaa enää lainkaan postauksiani? Onko tietoa? #vapaamedia #sananvapaus #eipäoletullutmitäänerikoistasanottua

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


@IlariSaar @Ellen_Ojala Aika noloa kieltämättä on se, että tässä ja monessa muussa twiittiketjussani sukupuoleen ja ikään perustuvaa vähättelyä harrastavat ahkerimmin juuri @vihreat aktiivit, jotka yleensä tuomitsevat tällaisen. Vai tuomitsevatko vain, jos kohdistuu nuoriin naisiin? Missä #tasaarvo

Twiittasin taannoin siitä, kuinka Greta Thunbergin fanaattisin seuraajajoukko on saanut jo uskonnollisen kultin piirteitä. Sain niskaani hämmästyttävän voimakkaan vihaisten vastalauseiden vyöryn. Onkohan tämä Gretan fanitus mennyt jo vähän liian pitkälle? #nytonpakko #rauhoittua https://t.co/pZjx6e46ls

@panuraatikainen @JariTaponen Ehkä voisit @panuraatikainen harkita aiemmin ehdottamaani kahvihetkeä? Voisin tosiaan oppia paljon olkiukkoilusta, ad hominemistä, toksisesta puheesta, populismista jne. Sinua ahkerampaa näiden somekäyttäjää kun ei tule mieleen. Ääriajattelu sitäpaitsi kiinnostaa akateemisesti.

@JariTaponen Tämä kuulostaa minun korviini hyvin huolestuttavalta. Voiko sharialakikieltoa tulkita muuten kuin rinnakkaisen oikeusjärjestelmän kieltämiseksi? Voiko lainsäädännön noudattamista vaativa lausunto siten olla vihapuhetta? Ja kuka sen silloin vihapuheeksi määrittelee?

@JariTaponen Minun selvyyden vuoksi kysyttävä sinulta @JariTaponen tulkitsetko itse poliitikkojen puheen sharialakikiellosta vihapuheeksi?

Ymmärsinkö tämän tosiaan oikein @JariTaponen, esität virkapuvussa että #sharia’lakikielto on #vihapuhe’tta? Toivottavasti olen ymmärtänyt väärin, ns. #casetaponen aikaan jo puhuttiin siitä, ettei virkatilillä pidä politikoida. https://t.co/bCJDddOhbN
AtteKaleva photo
Jari Taponen @JariTaponen
Myös Islannin politiikassa vihapuheet ovat yleistyneet. Retorikka noudattaa yleiseurooppalaista kaavaa, jossa retoriikan kohteena ovat itäeuroopasta tulevat työntekijät ja muslimit. Poliitikot vaativat vihapuheissaan mm sharialakikieltoa, moskeijakieltoa tai burkhakieltoja... https://t.co/AhxIews5ii

@elina_no @katmarmi @panuraatikainen @ArtoNatkynmaki Aika harva tekee tutkimusta keskustelemalla twitterissä. Esiin tuomasi kultin käsitteen moninaisuus on hyvä ymmärtää. Neutraalia otetta kaipaisi lisää niin yhteiskunnallisilta keskustelijoilta kuin tutkijoiltakin, puhumattakaan niistä, joissa nuo roolit yhdistyvät.

Hyvää pohdintaa somekeskustelun kärjistymisestä ja erimielisten vaientamisesta. Kannattaa lukea. https://t.co/OxD9ZllwUc

Vasta-argumentit ovat lähinnä olleet ad hominem- tai vieläkin epäasiallisempaa tasoa, joten ne kertovat lähinnä Gretan seuraajien fanaattisuudesta. Sääli sinänsä, sillä ilmasto on tärkeä asia. Nyt nämä kiihkoilijat tekevät siitä uutta Neuvostoliittoa. #nytonpakko #rauhoittua

@RolfSteffansson Niinkuin jo monesti aiemmin totesin: ei mikään. Olen huolissani hänen jaksamisestaan noin ennennäkemättömän julkisuuspaineen ja sen myötä ilmenneen palvonnan kohteena. Julkisuus tuo mukanaan myös ikäviä puolia. Vastuulliset aikuiset Gretan ympärillä hillitsisivät painetta.

@tarjuccia @jsssiv @Keorkios Milloin sinä viimeksi olet aktiivisesti osallistunut teinin ympärille rakennettuun julkisuuskampanjaan?

Twiittini Greta T:stä laukaisi somekuohunnan. Monet eivät näytä ymmärtävän, että Greta itse ja se mitä hän sanoo on täysin eri asia kuin hänen ympärilleen rakennettu julkisuuskampanja. Minä kritisoin kampanjaa, en Gretaa henkilönä tai hänen sanomaansa. Mikä tässä on niin kamalaa? https://t.co/sbqQ0rGD6k

@tarjuccia @jsssiv @Keorkios Tässä puhutaan taas eri asioista, luultavasti tahallaan. Greta ja se mitä hän sanoo on täysin eri asia kuin hänen ympärilleen rakennettu julkisuuskampanja. Minä kritisoin kampanjaa, en Gretaa henkilönä tai hänen sanomaansa. Niin nähdäkseni myös @jsssiv Mikä tässä on niin vaikeaa?

@ir_rkp @TereSammallahti Kiitos Riikka! Kyseessä on Greta Thunbergin fanaattisimpien kannattajien närkästys. He kokivat minun loukanneen Gretan sädekehää, kun olin huolissani hänen jaksamisesta kovassa julkisuusmyllyssä. Nyt käynnissä on kerettiläisen somelynkkaus. Että sellaista suvaitsevaisuutta.

[/av_textblock]
[/av_one_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


@OutiMia @NaumanenR Sori. Ei ollut tarkoitus arvostella sinuakaan, vaan sanoa että ltk:n jäsenistä juuri sinä olet paras ymmärtämään organisaation vääristymän, joka toivottavasti korjataan.

@OutiMia @NaumanenR Nyt sekoitat asiaa. Pointtini nimenomaan on, että Helsinki poikkeaa mm. alan yleisestä sukupuolijakaumasta. Hämmentävää. Kaikista maailman ihmisistä luulin sinun pitävän koulutusta ja tasa-arvoa tärkeinä. Helsingissä ne ovat toisasrvoisia.

@OutiMia @NaumanenR Mikä mahtaa olla sude muihin laitoksiin verrattuna?

@OutiMia @NaumanenR Niin no... jos ei arvosta koulutusta ja ammattimaisuutta. Ei se ole tunnekysymys, vaan fakta, että Helsingille eivät koulutetut kelpaa. Eivätkä naiset. Puhun siis organisaatiosta enkä tarkoita moittia yksittäisiä palomiehiä lainkaan.

@OutiMia @NaumanenR Niin. Helsingissä on peräti kaksi korkeakoulua joista valmistuu ensihoitajia ja lähärit päälle. Jostain syystä nämä eivät kelpaa Helsingille. Mielummin joutuisin pulaan Vantaalla tai Espoossa kuin Helsingissä.

@OutiMia @NaumanenR Siinäpä se. Mulle ei ole valjennut miksi noin pieni ala tarvitsee kaksi koulua. Eikä se, että Helsingissä ei saa terveydenhuollon ammattilaisten tuottamaa ensihoitoa. Kirjekurssi ei oikein riitä.

@OutiMia @NaumanenR En. Ei ensimmäistäkään poliittista luottamustehtävää. Saa ajatella ja ihmetellä ihan itse 😋

@OutiMia @NaumanenR Siis mitä? Vihreät perustavat koulun uudelleen?

@NRanimaa @muotioj @filsdeproust @kokoomus @vihreat @keskusta Ongelma on se, että autot ovat pahoja. Tavoite ei taida ollakaan autoilun haittojen, vaan autoilun vähentäminen.

@NRanimaa @muotioj @filsdeproust @kokoomus @vihreat Se on myös nopeasti ja helposti toteutettavissa. Ei edellytä ajoneuvokannan uusiutumista, johon kuluu pari vuosikymmentä.

On aika koomista, että punavihreä #hallitus löytää tuista karsittavaa vain uusiutuvan #polttoaine'en osalta. Kuulostaa melkein siltä kuin että #ajoneuvoteknologia'n myönteinen kehitys on ideologinen ongelma. https://t.co/Km5t6x8ncd

@Maaninkavaara Niinpä. Itselleni se tarkoittaa ainakin sitä, että erilaisille äänille pitää olla tilaa. Suomesta on vähitellen tullut monessa suhteessa aiempaa suvaitsemattomampi, eikä kumpikaan ääripää ole tässä toistaan parempi.

@Maaninkavaara Moniarvoisuus ei ole punavihreän maailman keskeisin arvo. Sitä suomalainen media kuitenkin kaipaa.

@Sukkola Harmi. Punavihreä kupla vahvistuu Ylessä. Mutta menestystä sinulle @Sukkola.

@ManolisHuuki On se myös @Twitter perusidean kannalta hyvin arveluttavaa, jos tällaista #sensuuri'a harjoitetaan. Asettaa koko palvelun kyseenalaiseen valoon.

@ManolisHuuki Niinpä näyttää. Olikohan se vihapuhetta?

[/av_textblock]

[/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


@Vapaavuori Olen eri mieltä. Kaupungin on syytä tarjota, verovaroin, enemmän liikuntapaikkoja ja -halleja liikkuville lapsille, nuorille ja aikuisille. Liikkumattomuuden haitat kostautuvat moninkertaisesti kaupungille toisessa päässä sosiaali- ja terveysmenoina.

@tuorila @SallaKaroliinaH @PekkaKirvesmies Sama juttu Seattlessa - kaupoissa ja baareissa. Kertoivat, että kysytään aivan kaikilta. Jopa eläkeläisiltä. Tosin käytännössä huomasin, että joskus kysyttiin ja joskus ei. Tiedä häntä.

@pbyrokraatti Arvoisat Päivän Byrokraatti kirjoittajat! Kirjoittakaa arvo- ja talousliberaaleja avauksia. Älkää tämmöistä sontaa.

@VenlaOlsen Sori. Tylsä lista, mutta näin se vaan meni.

@VenlaOlsen 1. Poliisi
2. Insinööri
3. Yrittäjä

@PallokerhoIS @JanneOivio @KimKallstrom86 Onko tilastoja kuinka paljon juoksukilometrejä kertyi europeleissä HJK:lle ja vastustajille? Katsomosta käsin näytti siltä, että vastustajat juoksivat enemmän ja terävämmin. Ahkeruus palkittiin.

Kauppojen ja kioskien peliautomaatit osuvat kaikkein huono-osaisempiin. Arviolta 124 000 suomalaista kärsii peliongelmista. Käy allekirjoittamassa kansalaisaloite peliautomaattien poistamiseksi. #pelikoneetkaupoista https://t.co/vT51qrZmuO

@JoukoMarttila 1. Lukumääräisesti erittäin pieni rikkaiden ryhmä vaatii.
2. Ovat rikkaita jo valmiiksi ja kulkeneet polun sinne. Helppo antaa paljosta vähän.
3. Lopputuloksena ahkeruudella ja riskien otolla matkalla olevalta keskiluokalta ei kysytä mitään, vaan se maksaa solidaarisuusverot.

@salmi_pekka Berliinistä katsoen toisella puolella Saksaa. Taitaa lähin olla peräti Leipzigissä saakka.

Ollaan perheen kanssa kaupunkilomalla #Berliini:ssä. Täällä ei ole koko kylässä edes yhtä huvipuistoa. Jopa #Kouvola:sta löytyy #huvipuisto.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


@saara_ilo @aleroi @candolin2 @Puolustusvoimat @MarkkuMyl Ymmärrän hyvin @aleroi kommentteja. Käytännöt ovat olleet hyvinkin kirjavia. Itselläkin kokemuksia laidasta laitaan, myös onnistuneesta majoittumisesta yhteistuvassa kertausharjoituksessa. Ja siitä, että ollaan eri siivessä ja eri kerroksessa kuin miehet. Eli eristettynä.

Olen ehdolla Reserviupseeriliiton uudeksi puheenjohtajaksi RUL:n liittokokouksessa Turussa 16.11.2019. #reserviupseeriliitto #maanpuolustus
https://t.co/3gTzgZFtwL

Yrittäjän päivän pääjuhla käynnissä. Mielettömän hieno yrittäjäpaneeli, jossa nuorin osallistuja 8 v. #yrittäjänpäivä #k2yle https://t.co/6a8BA74xdz LeilaKaleva photo

Punaiset lehdet -kirjan julkistamistilaisuudessa Punavuoren ahvenessa. Onnittelut @jussikniemela!!! https://t.co/5BWAQcvev5 LeilaKaleva photo

Systeemissä on jotain pahasti pielessä, jos Helsingissä yli 18 % ruokakunnista saa yleistä asumistukea. Tämä ei voi olla vaikuttamatta vuokrien tasoon. Olisiko aika vihdoinkin tehdä asialle jotain? https://t.co/HAFQEQzOgM LeilaKaleva photo

@MMaenpaa1 @anttikaikkonen, voisiko asialle tehdä jotain, jotta ampumakoulutus voisi jatkua keskeytyksettä?

Onnittelut Kalevan Rastille kuudennesta sijasta! #jukola2019 #kalevanrasti #suunnistus

@tomialakoski @4HSuomi @FinnairSuomi Kiitos mielenkiintoisesta kokouksesta @tomialakoski! On ilo ja kunnia kuulua tähän arvovaltaiseen joukkoon.

Upseeriliiton jäsenkysely: 2/3 sitä mieltä, että Suomen pitäisi liittyä Natoon. #suominatoon #vaalipaneeli #rul https://t.co/48CTNkZyvE LeilaKaleva photo

[/av_textblock]

[/av_one_third]